Zijn je pizza's nu soms goed en soms minder goed en weet je niet waar dat aan ligt?
Wil je weten hoe je de beste pizzabodem krijgt?
Knapperig, dun en krokant, altijd weer?
Je kunt een jaar lang kijken: waar en wanneer je maar wilt! Meteen afrekenen
Ontdek alle geheimen en tips over jouw pizzadeeg van de beste pizzabakker van Nederland: Simon Giaccotto, schrijver van De Pizzabijbel
Na de workshop weet je alles over pizzadeeg: meel, bloem, zout, waterpercentages en gist.
Omdat je begrijpt en kunt voorspellen wat er gebeurt kun je sturen op jouw ultieme resultaat
Direct toegang tot de complete workshop: alle colleges en praktijkvideo's zodat je nu gelijk aan de slag kunt
Jouw gegevens
Hoe wil je betalen?
Selecteer betaalmethode (optioneel)
Voeg toe aan je bestelling
Brood bak workshop "Je eigen zuurdesem"
Ontdek alle geheimen en tips van granen, bacteriën en gisten.
€ 25,00
Ik ben echt blij dat ik de workshop gedaan heb. Er zitten superveel belangrijke details in die echt de moeite waard zijn. Ik denk er nu zeker over om de hele cursus te gaan doen.
Anna de Jong
fbq('track', 'Purchase', {currency: "EUR", value: total })