We zijn jarig dus trakteren! Levenslang toegang tot ALLE cursussen (t.w.v. €2244) nu voor slechts €97.
Onze enthousiaste cursisten hebben lang gevraagd om deze optie: in 1 keer toegang tot alles, maar dan ook écht alles van CookingAcademy! De uitgebreide culinaire cursussen door Nederland's beste en bekendste vaktoppers: koks, bakkers, patissiers en sommeliers.
Brood bakken | Pizza bakken | Sous vide koken | Groenten bereiden | Vlees bereiden | Gevogelte bereiden | Barista cursus | Theesommelier cursus | Biercursus | Wijncursus SDEN 1, 2 en 3 | Italiaanse wijncursus | Vis bereiden | Sushi maken | Alledaags koken | Luxe koken | Barbecue cursus | Perfect frituren | Aardappels & rijst | Pasta maken
De cursussen hebben gemiddeld tussen de 40 en 80 (!) lessen, van eenvoudige basics voor de beginner tot pro-tips voor de gevorderen. Het gaat dus om duizenden video's die je kunt volgen waar en wanneer het jou uitkomt. Schrijf je vandaag nog in en verbeter al je keuken-skills!
Ontdek alle 20 exclusieve culinaire cursussen over wijn & koken samen voor een extreem lage prijs!
Wil je je kooktechnieken naar een hoger niveau tillen? Wil je krokante pizza en luchtig brood bakken? Wil je alles weten over wijn? Wil je de perfecte espresso of thee maken voor je gasten?
Schrijf je dan voor ALLE CURSUSSEN bij CookingAcademy.nl! Je krijgt dan direct toegang tot onze 20 online cursussen, met de beste specialisten van Nederland. Koks, barista's, sommeliers en patissiers. De cursussen bevatten zo'n 40 à 80 lessen per cursus!
Ontdek nieuwe ingrediënten, leer de nieuwste technieken en de meest populaire gerechten. Met honderden uren aan culinaire kennis en expertise, zul je jouw culinaire vaardigheden snel verbeteren. Bovendien kun je leren in je eigen tempo, waar en wanneer het jou uitkomt. Schrijf je vandaag nog in bij CookingAcademy.nl!
In het begin was ik wat overweldigd door de vele theorie maar alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Nu heb ik veel leukere kookavonden omdat ik korter in de keuken sta en vaker bij m’n gasten aan tafel zit!
- Marieke Bos
Rachel Jacobs
In korte tijd heb ik veel beter leren koken. Ik maak nu in minder tijd gerechten die altijd lukken! De meeste technieken kende ik al wel, maar beheers ik nu beter. Daarnaast zaten er voor mij ook veel nieuwe bereidingen in de cursussen. En mijn man heeft de wijncursussen gedaan!
Sara Bakker
Ik had ineens alle tijden, temperaturen en recepten die echt werken, inclusief de achtergrondkennis! De vragen die ik had, kon ik stellen in de community of Q&A, dat voelde heel goed. Ik maak inmiddels m’n eigen sous vide recepten en geef ze aan vrienden en familie.